Gde lepo postaje lepse

+381 60 19 50 500 [email protected]

Biostimulacija – Oblikovanje tela

Biostimulacija – Oblikovanje tela

Biostimulacija – Oblikovanje tela

Biostimulacija – je jedinstveni kompletni sistem za telo koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo.

ZATEGNITE I OBLIKUJTE SVOJE TELO

Ovo je idealan tretman za one koji hoće da vrate tonus svojih mišića, zategnu kožu, koji hoće da potroše višak masti u organizmu, da oblikuju svoje telo, da uklone celulit, koji žele da se brže vrate u sportsku formu, koji hoće da pripreme mišiće za veće napore.

ZAŠTO JE OVO SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Ultratone ima 44 oblika biostimulacijskih impulsa, dok drugi slični aparati imaju tek 6-12 impulsa, a još važnije je da se tokom tretmana promeni 150.000 programskih faza, koje stalno upošljavaju nove grupe mišića. Aparat ima 20 elektroda za telo. Izborom odgovarajućih mišića doktor ciljanim postavljanjem elektroda pokreće prave mišiće, nudeći vežbanje bez stresa i umaranja.

PUT DO IDEALNE FIGURE

Tretman je prijatan. Izuzetno delotvoran. Moguće je tretirati različite delove tela istovremeno. On spada u In&Out tretmane, bez perioda oporavka. Nakon tretmana možete se odmah vratiti dnevnim aktivnostima.

40 MINUTA TRETMANA = 900 TRBUŠNJAKA

Svaki mišić je sastavljen od različitih tipova motornih jedinica. Vežbanjem se ove motorne jedinice unutar svakog mišića aktiviraju po određenom redosledu: najpre one najmanje, da bi se napornim vežbanjem aktivirali duboki, veliki mišići i to obično nakon 45 minuta intenzivnog vežbanja u teretani.

Sa biostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi mogu dostići te mišiće u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju.

Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to kratko vreme, pre nego što se umori. Sa ovom tehnologijom možemo postići veću i dužu aktivnost tih mišića.

ŠTA JE BIOSTIMULACIJA

Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima.

KOLIKO ČESTO SE RADE TRETMANI

Preporučuje se tri puta nedeljno u toku 4-6 sedmnica. Precizne informacije dobićete na konsultacijama u zavisnosti od indikacija.

KOME SE NE PREPORUČUJE TRETMAN
  • U periodu trudnoće i laktacije
  • Metalni proteze i implatati
  • Epilepsija
  • Pacijenti koji imaju pejsmejker
  • Bolesti kardiovaskularnog sistema
  • Maligne bolesti
  • Kome je preporučeno strogo mirovanje

 

Top