Gde lepo postaje lepse

+381 60 19 50 500 [email protected]

Mezolifting

Mezolifting

Mezolifting

NAJEFIKASNIJI NEINVAZIVNI TRETMAN LICA

Mezolifting je veoma efikasna i komforna procedura, predstavlja tretman koji je u potpunosti prijatan i siguran za vašu kožu.

IDEALNA KOMBINACIJA DO MLADALAČKOG IZGLEDA

Kombinuje dva najefikasnija tretmana, biostimulaciju lica i ultrazvuk lica.

ŠTA JE BIOSTIMULACIJA LICA

Biostimulacija na Ultratone Futura Pro aparatu je jedinstvena na svetu zato što koristi 20 elektroda za lice i ima 44 različita implusa koje kombinuje sa jačinom i frekvencijom za tretman. Specijalnim namenskim programima koji kombinuju ove parametre učvršćujemo mišiće lica i opuštenu kožu lica i poboljšavamo mikrocirkulaciju.

ŠTA JE ULTRAZVUK LICA

Ultrazvuk je idealan za regeneraciju gornjih slojeva kože, obezbeđuje prodiranje aktivnih sastojaka i krema. Tretman podstiče razvoj novog kolagena i stvara prirodni efekat povećanja tonusa kože. Poboljšava metabolizam dopremajući hranljive supstance, poboljšava cirkulaciju krvi kao i limfnu drenažu. Najkvalitetnijim serumima i kremama uz pomoć ultrazvuka, vratićemo svežinu i jedrinu koži, na bezbolan i siguran način.

ZAŠTO ŽENE OBOŽAVAJU OVAJ TRETMAN

Zato što je ovo najprijatniji i najefikasniji neinvazivni tretman dostupan danas. Razultati su vidljivi odmah posle nekoliko tretmana. Žene izgledaju mlađe i svežije. Nema neželjenih efekata.

KO SVE MOŽE RADITI OVAJ TRETMAN

Ovaj tretman je idealan za sve žene koje žele osvežiti svoje lice, učvrstiti kožu lica i vratiti tonus koži. Posebno se preporučuje za žene koje su uočile prve znake starenja i gubitak lepe, prave linije donje vilice.

 

Top