Gde lepo postaje lepse

+381 60 19 50 500 [email protected]

O nama

O nama

O nama

Lifecare estetik centar je prvi estetski centar u Centralnoj Srbiji osnovan sa ciljem da bez hirurških intervencija pružimo što bolji i raznovrsniji tretman vezan za svaku vašu estetsku nedoumicu.

U posebno osmišljenom ambijentu, uz stručnost naših zaposlenih, spremni smo pružiti najbolju moguću uslugu našim klijentima. Shvatajući važnost stručnosti medicinskog osoblja okupili smo tim doktora, medicinskih tehničara koji se stalno usavšavaju i doprinose sve jačoj poziciji našeg centra. Centar uspostavlja standarde modernog pristupa i odnosa prema klijentima.

Lifecare estetik centar koristi najsavremenije medicinske aparate koji imaju FDA sertifikat :

ALMA SOPRANO ICE – medicinski industrijski laser za trajnu epilaciju,

MED2CONTOUR – ultrazvučna lipoliza, prava alternativa operativnoj liposukciji,

BALLANCER 606 – medicinska presoterapija, savršen aparat za limfnu drenažu,

ULTRATONE FUTURE PRO –  aparat za biostimulaciju lica i tela

Pored neinvazivnih metoda u našem centru nudimo i niz manje invazivnih metoda kao sto su mezoterapija, hijaluronske filere, 3D mezoniti, PRP – vampirski tretman, medicinske hemijske pilinge, mikrodermoabraziju i mezoliftinig.
Koristimo najkvalitetnije medicinske preparate kao sto su ALLERGAN, REVITACARE, LA ROCHE POSEY, GENOSIS koji značajno poboljšavaju kvalitet usluga.

Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja naših klijenata u što većoj meri.
Čitavo vreme usresredili smo se prema jednom cilju: zadovoljnom klijentu i potpunoj diskreciji.

Prednost našeg centra je što smo u neprekidnoj interakciji sa svojim klijentima za čija smo pitanja i nedoumice otvoreni. Briga mora biti kontinuirana, i ne sme prestati ni u momentu kad klijent napusti centar.

Naša je misija da postanemo i ostanemo lideri u pružanju najkvalitetnije usluge iz oblasti anti aging medicine i estetike kao i stvaranje svesti o snažnom i kvalitetnom brendu.

Vaše preporuke su naša najjača garancija.

Za sva Vaša pitanja na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim.

Top