Gde lepo postaje lepse

+381 60 19 50 500 [email protected]

PRP

PRP

PRP

Plazmalifting je prestižna maksimalno prirodna metoda podmlađivanja sopstvenom plazmom. Poznat je pod nazivom PRP (platelat rich plasma), plazma obogaćena trombocitima ili vampirski tretman.

Ovaj tretman se dugi niz godina koristi u medicini ali se tek poslednjih nekoliko godina primenjuje kao procedura u anti aging-u. Za kratko vreme postigao je izuzetnu populanost.
Terapija ćelijama sopstvene plazme spada u domen regenerativne medicine, jer se koristi prirodna inteligencija našeg oranizma za regeneraciju. Zahvaljujući sopstvenim snagama rešićete se različitih nepravilnosti na svom licu i telu.

KAKO SE IZVODI TRETMAN

Koristimo isključivo REGEN LAB, originalni švajcarski setovi za uzimanje krvi i REGEN LAB CENTRIFUGU  za pripremu supstrata. Krv se vadi sterilnim pripremljenim setom, u epruvete.  Set je tako pripremljen da nijednog trenutka krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine tako da je onemogućena bilo kakva kontaminacija.

Epruvete se stavljaju u specijalnu RegenLab centrifugu. Gde se odvaja plazma od krvnih elemenata. Nakon toga se uzima plazma i koristi se za tretman podmlađivanja.

Tretman traje oko 30-45 minuta, sa predhodnim vađenjem krvi. Tretman biostimulacije sa GF ( Growth factor ) iz krvne plazme potreban je gotovo svima nakon 30-te godine, koji žele da svoju kožu održe vitalnom i mladom na najprirodniji način.

Za najbolje rezultate u podmlađivanju kože, potrebno je uraditi tri PRP tretmana u razmaku od 4-6 nedelja, a kasnije je poželjno održavanje na godišnjem nivou.

U ČEMU JE TAJNA “PODMLAĐIVANJA PLAZMOM “?

Trombociti oslobađaju faktore rasta, koji stimulišu obnavljanje tkiva. Plazma, sama po sebi, sadrži važne molekule poput krvnih proteina, hormona, hranljivih sastojaka koji pomažu obnavljanje tkiva. Trombiciti i faktori rasta se u epidermu polako oslobađaju, ka dubljim slojevima – dermisu – gde pobuđuju fibroblaste da proizvedu nov kolagen i ekstracelularni matriks, čime se koža sama obnavlja a bore ravnaju – iznutra. Na površini kože u epidermisu primećuje se da je boja i tekstura kože zdravija. U medicini, dokazano je brže zarastanje rana i sanacija povreda. RegenLab sistem obezbeđuje da u maloj količini plazme bude visoka koncentracija trombocita i regenerativnih supstanci.

Iz domena estetske medicine, ćelijama iz Vaše sopstvene krvne plazme tretiraju se koža lica, vrata, šaka, kose.

BEZ RIZIKA

Budući da se prilikom ovog tretmana koristi vaša sopstvena krvna plazma, ne postoji rizik od alergijskih reakcija kao i ni od prenošenja bolesti putem  krvi.

Na koži se može pojaviti crvenilo i nadraženost na mestu gde je krvna plazma injektirana, ali ovi simptomi se brzo povlače.

Prp terapija se ne primenjuje u slučaju disfunkcije trombocita, trombocitopenije, hemodinamske nestabilnosti, autoimunih bolesti, sepse, akutnih oboljenja, karcinoma,  trudnoće, hronične bolesti jetre i bolesnika na antikoagulatnoj terapiji.

ZAŠTO SMO IZABRALI REGENLAB KOMPLETE ZA PLAZMALIFTING

Regenlab je razvio ovaj sistem upotrebe plazme bogate trombocitima još 2003. godine i od tada do danas dokazana je efikasnost i bezbednost tretmana. RegenLab PRP odobrili su za upotrebu američka FDA, kao i zdravstvene vlasti Evropske unije. Regenlab ima najviše naučnih istraživanja i kliničkih studija. Registrovani su za upotrebu na našem tržstu.

Top