Gde lepo postaje lepse

+381 60 19 50 500 [email protected]

Popunjavanje usana

Popunjavanje usana

Popunjavanje usana

POPUNJAVANJE USANA

Lepe usne su sinonim za ženstvenost. Danas svi žude za senzualnim, punim lepo oblikovanim usnama. Zahvaljući filerima najnovije generacije koje koristimo ovo je danas izvodljivo i zato ne čudi što je korekcija usana postala najizvođenija procedura u estetskoj medicini.

PRE SAME PROCEDURE TREBA OBRATITI PAŽNJU

Kako bi estetski rezultat bio zadovoljavajući, treba se odlučiti za filere koji su  NAJKVALITETNIJI i koji su REGISTROVANI u Alims-u. To vam daje sigurnost i kvalitet kada je u pitanju ova estetska procedura.

Koristimo treću generaciju Juvederm filera. Poslednja generacija dermalnih filera pravljena je najnovijom Vycross tehnologijom, oni su blaži, ugodniji i prirodnijeg izgleda i najbolje od svega, dugotrajniji nego ikad

Doktori treba da poseduju SERTIFIKATE za rad sa filerima koji koriste.

Kada je reč o hijaluronskim filerima cena jeste merilo kvaliteta.

KO SU SVE KANDIDATI ZA KOREKCIJU USANA

Mlađe devojke čije su usne lepe, kojima treba dodati malo volumena kako bi usne dobile savršen prirodni oblik.

Mlađe žene kojima treba vratiti oblik usana, jedrinu i podmladiti usne.

Starije žene kojima treba korekcija usana ali i zona oko njih. Nadoknada volumena, formiranje jasnih ivica usana, podizanje uglova usana, uklanjanje bora iznad usana (pušačke bore).

Žene koje imaju neki estetski problem koji možemo rešiti aplikovanjem kvalitetnih filera kao što su tanke i neupadljive usne, asimetrija usana.

KOLIKO TRAJE EFEKAT HIJALURONA

U našem centru koristimo Allerganove filere.  Odlučili smo se za njih jer spadaju u najkvalitetnije registrovane filere. Trajanje im je 3 puta duže u odnosu na ostale filere. Zadržavaju se neverovatnih 12 do 15 meseci za regiju usana.

DA LI JE TRETMAN BOLAN

Procedura nije bolna, ovaj filer je prepoznatljiv kao jedini filer koji ima anestetik u sebi, tako da samo aplikovanje nije bolno. Pre samog tretmana nanosimo anesteziju u vidu kreme, kako bi tretman bio još prijatniji.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA

Prvo doktor uzima anamnezu od pacijenta. Ukoliko nema kontraindikacija pristupa se samoj proceduri. Očisti se lice i nanese se lokalni anestetik u vidu kreme. Kada anestetik počne da deluje, doktor aplikuje hijaluronski filer. Sam tretman aplikovanja filera traje nekih 15-ak minuta.

KOLIKI TRAJE OPORAVAK NAKON TRETMANA

Oporavka nema. Nakon tretmana javlja se blag otok usana, koji je individualan i prolazi u prvih 48 sati. Nakon toga se vidi realan i konačan rezultat rada doktora.

ZAŠTO KORISTIMO HIJALURONSKE FILERE, A NE SILIKON ILI BIOPOLIMER

Hijaluronski filer je najbezbedniji materijal, jer se radi o prirodnoj supstanci organizma, koja se vremenom resorbuje. Potpuno prirodne usne su rezultat koji se dobija aplikovanjem ovih filera.

Silikon, biopolimer i polurazgradivi fileri su duži vremenski period zabranjeni u zemljama Zapadne Evrope.

Ovi materijali se ne razgrađuju. Vremenom oni menjaju oblik, stvaraju se grudvice, usne izgledaju asimetrično i neprirodno. Ukoliko kasnije želite da uklonite trajni materijal, on se može ukloniti samo hirurškim putem što predstavlja dodatnu komplikaciju.

Cena: pozvati

Top