Načini plaćanja

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Kreditiranje administrativnom zabranom

Iskoristite mogućnost beskamatnog kreditiranja naših usluga do 6 rata putem administrativne zabrane. Preduslov za ovaj vid finansiranja je sklopljen Ugovor sa firmom u kojoj ste stalno zaposleni. Ugovor je potreban kako bi poslodavac preuzeo obavezu administrativne obustave od zarade u visini dogovorene rate kredita. Na ovaj način možete finansirati i usluge članovima svoje uže porodice. Na ovaj način se mogu kreditirati i usluge koje su označene kao “AKCIJA MESECA”.


Plaćanje na rate bez kamate za korisnike kreditnih kartica

15555736_742085699292362_1625736191_nKreditnim karticama Banca Intesa možete placati na rate bez kamate na vise od 5.000 prodajnih mesta u Srbiji. Ukupan iznos transakcije se deli na jednake mesečne rate i u celosti je oslobođen kamate. Broj rata određuje trgovac sa kojim Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. U zavisnosti od iznosa transakcije, broj rata može biti od 2 do 6 u Ultratone estetik centru. Kreditni limit na kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za kreditne kartice iz programa Master Card i Visa, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

  • prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
  • sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate
Pozovite nas